Dağa kaçırmak istenen 3 kız kurtarıldı!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda 2 kadın gözaltına alınırken, dağa götürülmek üzere olan 2’si 18 yaşından küçük 3 kız da kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, ilçenin Yeşildere Mahallesi’ndeki bir eve polis tarafından düzenlenen

Dağa kaçırmak istenen 3 kız kurtarıldı!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda 2 kadın gözaltına alınırken, dağa götürülmek üzere olan 2’si 18 yaşından küçük 3 kız da kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Yeşildere Mahallesi’ndeki bir eve polis tarafından düzenlenen baskında 2’si ev sahibi 5 kişi gözaltına alındı. Diğer 3 kişinin Kars’ta bir süre kırsalda eğitim gördükten sonra sınırı geçmek üzere Yüksekova ilçesine gelen 3 kız olduğu, bunlardan 2’sinin 18 yaşından küçük olduğu öğrenildi. 18 yaşından küçük 2 kızdan birinin Diyarbakır’da eylem yapan ailelerden birinin kızı olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan 5 kişi, Yüksekova Devlet Hastanesi’ndeki sağlık kontrollerinden sonra Hakkari Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem