| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 30 Mayıs 2021 17:00

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor! Hangi normalleşme adımları atılacak?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında Kovid-19 ile mücadele başta olmak üzere yurt içi ve dışındaki gelişmelerle ilgili ülke gündeminde önemli yer tutan konuların görüşülmesi bekleniyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bir sunum yapması öngörülen toplantıda alınan tedbirlerin vaka ve vefat sayılarına nasıl yansıdığı, hangi tedbirlere ne zamana kadar devam edileceği, normalleşme kapsamında hangi adımların atılacağı konularının ele alınacağı tahmin ediliyor.

Aşı programında öncelikli grupların durumu, yeni yaş gruplarına ilişkin aşı uygulaması ile yerli aşı çalışmaları ve ithal aşıdaki tedarik sürecinin, toplantının bir diğer önemli gündem maddesi olması öngörülüyor.

Telafi eğitimine ilişkin çalışmaların da Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde görüşülmesi ve bu konuda atılacak adımların ele alınması bekleniyor.

Ayrıca 13-14 Haziran'da Brüksel'de yapılacak NATO zirvesinin de toplantıda gündeme geleceği tahmin ediliyor.

Toplantının ardından 1 Haziran itibarıyla uygulanması planlanan kademeli normalleşme planının da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

Yorumlar (5)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

T
Trabzonlu
5 yıl önce

Covit 19 yapılan mücadele nedirki normalleşmeye geçeceğiz. Ülkenin %12 aşılanmış zamanında aşı bağlantısı yapmayanlar bu kadar ölümlerin vebali üstlerindedir.

T
Trabzonlu
5 yıl önce

Covit 19 yapılan mücadele nedirki normalleşmeye geçeceğiz. Ülkenin %12 aşılanmış zamanında aşı bağlantısı yapmayanlar bu kadar ölümlerin vebali üstlerindedir.

D
Davut
5 yıl önce

El nusra ya silah gönderildi mi? Bunlar bizim askerlerimizi diri diri yakanlar değil mi?

G
Garip38
5 yıl önce

Demedi deme Davuttt , bu sosyal medyadan duyup kopyala yapıştır olayları senide bir gün yakar

G
Garip38
5 yıl önce

Daha bir kaç gün önce açıklandı 0 üzeri aşılama yapıldı diye ve rakamlar açıklandı , sen nerenle okuyorsun bu haberleri ?