Cumhurbaşkanlarının profesörü gözaltında

Muğla Dalyan’daki bir otelde, çeşitli hastalıkları tedavi ettiğini iddia eden ve kendisini profesör doktor olarak tanıtan Ali Naci Uygungider (62) ile doktor eşi M.Ö. (49) gözaltına alındı.Uygungider ve eşinin tedavi için gelen kişileri otelde konaklamak

Cumhurbaşkanlarının profesörü gözaltında

Muğla Dalyan’daki bir otelde, çeşitli hastalıkları tedavi ettiğini iddia eden ve kendisini profesör doktor olarak tanıtan Ali Naci Uygungider (62) ile doktor eşi M.Ö. (49) gözaltına alındı.

Uygungider ve eşinin tedavi için gelen kişileri otelde konaklamak zorunda bıraktıkları, konaklama karşılığı günlük 600 liraya varan ücret aldıkları öne sürüldü. Uygungider’in, tedavi ettiği kişiler arasında da, eski Cumhurbaşkanlarından Turgut Özal ve Süleyman Demirel gibi isimleri söylediği yine iddialar arasında.
 
PROF. DEĞİL, SIHHİYECİ!
 
2000 yılında “Profesör Dr.” kartviziti taşıyan ve birçok ünlü ismi “şiyatsu” tekniğiyle dokunarak tedavi ettiğini ileri süren sosyete doktoru, 7’nci Cumhurbaşkanı Evren’i de tedavi etmeye kalkınca yakalanmıştı. Yapılan soruşturmada, Uygungider’in askerliğini sıhhiyeci olarak yaptığı ve sadece iğne vurabildiği anlaşılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler