Cumhurbaşkanın'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyadaki olaylara artık kayıtsız kalamıyorsunuz. Irak, Suriye ve Mısır'da yaşananlar. Orta Akdeniz'de yaşanan mülteci ölümü. Arakan'dan bir grup denizin ortasında mahsur kalmış. Şu anda oradaki Müslümanlar mağdur ve Türkiye aranıyo

Cumhurbaşkanın'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünyadaki olaylara artık kayıtsız kalamıyorsunuz. Irak, Suriye ve Mısır'da yaşananlar. Orta Akdeniz'de yaşanan mülteci ölümü. Arakan'dan bir grup denizin ortasında mahsur kalmış. Şu anda oradaki Müslümanlar mağdur ve Türkiye aranıyor. Elimiz nereye uzanırsa uzansın oraya kadar gideceğiz. Bugün Mursi'ye verilen idam cezası sandığa verilmiş bir cezadır.

Avrupa Birliği'ne ve Batı'ya sesleniyorum: Avrupa Birliği, Batı hani sizde idam yasaktı. İdamı uygulayanlara karşı bir yaptırım var mı? Buraya da uygulayın. silah pazarlığına gelince hemen silah pazarlıyorsunuz. Umutlarını demokrasiye bağlayanların da umudu yok edilmeketedir. Gazze sahillerinde çocukların üzerine gelen bombalar vicdanları da parçalamaktadır.

Biz Rabbimizin karşısında eğiliriz. Başka kimsenin karşısında eğilmeyiz. Zalimin dimdik karşısındayız. Günübirlik çıkarlar için taviz vermedik. Rüzgara göre eğilip bükülmeyen kazanacaktır. 

Tiran'da muhteşem cami yapıyoruz. 7500 insan vardı. Görmeye değer tabloydu. O tepedeki meclisin açılışını yaparken tablo görülmesi gerekirdi. İmam Hatip lisesinden geldiler. Bunları görünce azalması mümkün mü heyecanımzıın. 

Şu an karşımda dünyanın tüm renklerini bir arada gösteren bir tablo görüyorum. Bu resim bir dostluk ve kardeşlik resmidir. 12 yıl boyunca bu manzara için çalıştık. 50 ülkeden 10 bin öğrenci eğitim alırken bu rakam 80 bine ulaştı. TÜrkiye bursaları ile eğitimleri devam ediyor..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem