Cumhurbaşkanı'ndan flaş açıklama

Başbakan Erdoğan'ın 'kuvvetler ayrılığı' konusundaki açıklamasını soran gazetecilere Cumhurbaşkanı Gül, ''Kuvvetler ayrılığı demokrasinin temeli'' yanıtını verdi.NE DEMİŞTİ?Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, millete hizmet etmelerinin önündeki en büyük engeli

Cumhurbaşkanı'ndan flaş açıklama


Başbakan Erdoğan'ın 'kuvvetler ayrılığı' konusundaki açıklamasını soran gazetecilere Cumhurbaşkanı Gül, ''Kuvvetler ayrılığı demokrasinin temeli'' yanıtını verdi.

NE DEMİŞTİ?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, millete hizmet etmelerinin önündeki en büyük engelin bürokratik oligarşi ve yargı olduğunu belirtmiş, bazı hizmetler konusunda bürokratik oligarşi ve yargıyı aşamadıklarını söyleyerek, "Dışarıdan bakanlar '326 milletvekiliniz var yine mi bahane' diyorlar ama kuvvetler ayrılığı var ya geliyor önümüze dikiliyor" demişti.

ODTÜ DE SORULDU

ODTÜ Yerleşkesi'nde düzenlenen Göktürk-2 uydusunun fırlatılmama törenine Köşk'ün davet edilmediği ortaya çıkmıştı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, davet gitmemesiyle ilgili olarak ''Kasıt aramamak lazım. Yanlışlıkla olmuştur'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem