Cumhurbaşkanımıza nezaketsizlik yapacak değiliz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından başbakan yardımcısı Bülent Arınç'a, 'seni istemiyoruz' dedi. Bülent Arınç'ın, "Cumhurbaşkanımızı seviyoruz onun gücünü biliyoruz ama unutmayın bu ülkede bir hükümet var" açıklamasına Ak P

Cumhurbaşkanımıza nezaketsizlik yapacak değiliz
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından başbakan yardımcısı Bülent Arınç'a, 'seni istemiyoruz' dedi.
 
Bülent Arınç'ın, "Cumhurbaşkanımızı seviyoruz onun gücünü biliyoruz ama unutmayın bu ülkede bir hükümet var" açıklamasına Ak Parti kanadından tepkiler gelmeye devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Arınç'a sosyal medya hesabı Twitter'dan karşı çıktı. Arınç'ın istifasını istedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, bugünkü Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklama yapacağına dair tweet attı.

BAKANLAR KURULU SONRASI AÇIKLAMA

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çankaya Köşkü'nde toplanan Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapıyor...

MELİH GÖKÇEK'İN İSTİFA ÇAĞRISI SORULDU

Arınç'a soru cevap kısmında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in "İstifa et" çağrısı soruldu. Arınç, şunları söyledi;

"Burada bir kısım basın, Cumhurbaşkanımızla hükümetimiz arasında ya da benle cumhurbaşkanımızın arasında bir çekişme olduğuna dair yazılar yazdılar. Terbiye dışı şeyler konuşuluyor. Ülke meselelerine biz duygularımızı karıştırmayız. Ben yeni bir siyasetçi değilim.

BEN KİMSENİN ÇANTASINI TAŞIMADIM

Benim konuşmalarımda en ufak bir saygısızlık, polemik göremezsiniz.  Benim adım bülent Arınç, söylediğim sözler ortadadır. Hiç kimse arkasında bir şey aramasın. Ben cam gibi bir adamım. Kimsenin adamı değilim, kimsenin çantasını taşımadım. İki ay sonra başım dik, alnım açık olarak gezeceğim.

Birileri bizim Başbakan ile görüşmelerimizi başka türlü nakletmiş olabilir. Benim adım Bülent Arınç, Başbakanın yardımcısı ve hükümet sözcüsüyüm. Bunu her seferinde açıklamak zorundayım. Ben uzatılan mikrofondan 40 senedir kaçmamışımdır. Diğerleri gibi köşelere saklanmadım.

MELİH GÖKÇEK'İN YAPTIĞI TERBİYESİZCE BİR AÇIKLAMADIR

 

MELİH GÖKÇEK'İN YAPTIĞI TERBİYESİZCE BİR AÇIKLAMADIR

Melih Gökçek bana "Biz seni istemiyoruz" demiş. Bu terbiyesizce bir açıklamadır. Bana muhataba almayın Gökçek kim siz kim diyenler oldu. Öncelikle şunu söyleyeyim, beni görevden alacak kadar haysiyetli bir insan değildir. Onun istediği noktaya çok defa gelmişimdir. Ben burda dava için varım. Şerefimle yaşacağım. Beni istifaya davet etmek, senin hakkın ve senin haddin değil. Okkalı cevaplar vermeyi düşündüm ama iki sebepten yapamayacağım. Birincisi Melih Gökçek değil ama eşi Nevin Gökçek'e saygımdandır. İkincisi yeni bir tartışma konusu ortaya atarak seçim öncesi ortalığı karıştırmak istemem. "

AHMET HAKAN, GÖKÇEK'TEN DAHA NAMUSLUDUR

Bu yazdıklarıyla bir yerlere yaranmaya çalışıyor. Oğlunun milletvekili adaylığı için uğraşıyor. Beni daha da fazla konuşturmasın. Ahmet Hakan bey, benim ve ailem konusunda bir yazı yazmış, onu kendine delil olarak gösteriyor. Ama biliyorum ki Ahmet Hakan, Gökçek'ten çok daha namusludur.

OY İSTERKEN BU YAPI​NIN KUCAĞINDA OTURMUŞTUR

Belediye Başkanlığı adaylığında ve oy isterken bu yapının kucağında oturmuştur, zengin iş adamlarına okullar yaptırmıştır. 30 Mart seçimlerine kadar bu paralel yapıyla ilgili tek kötü kelime çıkmadı. Kazandıktan sonra birilerine yaranmak için onlarla mücadele ediyor gibi gözükmektedir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem