Cumhurbaşkanı tam aracına binecekken...

İstanbul'da bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Pazar gününü konsere ayırdı. Gül, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'ndaki Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu konserini dinledi.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e, konserde Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve

Cumhurbaşkanı tam aracına binecekken...

İstanbul'da bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Pazar gününü konsere ayırdı. Gül, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'ndaki Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu konserini dinledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e, konserde Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu eşlik etti. Korunun seslendirdiği klasik eserleri dinleyen Gül, programındaki yoğunluk nedeniyle konserin ikinci bölümünde salondan ayrıldı.

SALONA GİREMEYEN İKİ KADIN GÜL'DEN YARDIM İSTEDİ

Aracına binmek üzereyken sanatçı yakını olduğunu söyleyen ve davetiyeleri yanında bulunmadığı gerekçesiyle salona alınmayan Akile Bayraktar ve Vildan Sarı, Cumhurbaşkanı Gül'e seslenerek yardım istedi. Bunun üzerine Gül, aracına binmekten vazgeçerek kadınların yanına gitti. Bir süre Akile Bayraktar ve Vildan Sarı'yı dinleyen Gül'ün, kadınlara üzücü bir durum olduğunu ve bu durumdan mutsuz olduğunu söylediği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Gül ayrıldıktan sonra kızının kanun sanatçısı olduğunu söyleyen Akile Bayraktar, bir davetiye temin ederek salona girdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem