Cumhurbaşkanı şikeciyi aradı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sarı-lacivertli ekibin Trabzon karayolunda yaşadığı olay sonrası Fenerbahçe Kulübü’nün başkanı ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hadisenin vahim olduğu kadar planlı ve programlı göründüğüne dikkat çekti ve üzüntüsünü

Cumhurbaşkanı şikeciyi aradı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sarı-lacivertli ekibin Trabzon karayolunda yaşadığı olay sonrası Fenerbahçe Kulübü’nün başkanı ile görüştü.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, hadisenin vahim olduğu kadar planlı ve programlı göründüğüne dikkat çekti ve üzüntüsünü dile getirdi.
 
"EN KISA SÜREDE AYDINLATILACAK"
Olayın bizzat takipçisi olacağını ve Trabzon Valisi, Emniyet Müdürü, İçişleri Bakanı başta olmak üzere tüm yetkililer ile ilk dakikadan itibaren temasa geçtiğini ve bilgi aldığını kaydeden Erdoğan, “Bu saldırı en kısa sürede aydınlatılacak” dedi.
 
"SON DERECE SAKİN VE YAPICI DAVRANDINIZ"
Fenerbahçe Kulübü’nün ve camiasının böyle bir olay karşısında takındığı tavır ve gösterdiği davranışı da memnunlukla karşıladığını kaydeden Erdoğan, “Böyle vahim bir olay karşısında gösterdiğiniz sağduyu ve aklı-selim davranışlarınız için teşekkür ederim. Ortamı gerecek tek bir açıklamada bulunmadınız. Son derece sakin ve yapıcı davrandınız” ifadelerini kullandı.
 
Bu arada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı hakkında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’dan bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem