Cumhurbaşkanı hangi camideydi

CUMHURBASKANI  Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu Cuma namazını Fatih Camii'nde birlikte kıldı. Cumhurbaşkanı ile Başbakan, daha sonra, dün vefat eden edebiyatçı Ali Nar'ın (74) aynı camide yapılan cenaze törenine katıldı.  Cenaze töreninde

Cumhurbaşkanı hangi camideydi
CUMHURBASKANI  Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu Cuma namazını Fatih Camii'nde birlikte kıldı. Cumhurbaşkanı ile Başbakan, daha sonra, dün vefat eden edebiyatçı Ali Nar'ın (74) aynı camide yapılan cenaze törenine katıldı. 
 
Cenaze töreninde, Ali Nar'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de yer aldı. Erdoğan ile Davutoğlu cenaze töreni sırasında yan yana saf tuttu. 
 
Kılınan cenaze namazının ardından, İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran kısa bir konuşma yaparak, Ali Nar için hellalik istedi. 
 
Törenin ardından Cumhurbaşkanı ve Başbakan camiden ayrıldı. Ali Nar'ın cenazesi de defnedilmek üzere Edirnekapı Şehitliği'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem