Cumhurbaşkanı Gül'den saldırıya kınama!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Niğde’nin Ulukışla ilçesinde güvenlik güçlerine düzenlenen saldırıda 1 asker ve 1 polisin şehit olması, 1 vatandaşın da hayatını kaybetmesi nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve İçişleri Bakanı Efkan Ala’ya bir

Cumhurbaşkanı Gül'den saldırıya kınama!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Niğde’nin Ulukışla ilçesinde güvenlik güçlerine düzenlenen saldırıda 1 asker ve 1 polisin şehit olması, 1 vatandaşın da hayatını kaybetmesi nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve İçişleri Bakanı Efkan Ala’ya birer telgraf gönderdi.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Niğde’nin Ulukışla ilçesinde güvenlik güçlerine düzenlenen saldırıda 1 asker ve 1 polisin şehit olması, 1 vatandaşın da hayatını kaybetmesi nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve İçişleri Bakanı Efkan Ala’ya birer telgraf gönderdiği bildirildi. Cumhurbaşkanı Gül’ün saldırıyı nefretle kınadığı belirtilen açıklamada, "Üzüntülerini ifade etmiş, şehitlerimizin ve vatandaşımızın aileleri ile milletimize başsağlığı dileklerini iletmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem