Cumhurbaşkanı Gül'den dershane açıklaması

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Erzincan Valiliği'ni ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.Gül, öğrenci evi tartışmaları ile ilgili soruya, "Herkes bir tarafa çekti bu işleri. Ama her şey ortada. Şehirlerde üniversiteler açıldı ama yeterli sayıda yur

Cumhurbaşkanı Gül'den dershane açıklaması

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Erzincan Valiliği'ni ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gül, öğrenci evi tartışmaları ile ilgili soruya, "Herkes bir tarafa çekti bu işleri. Ama her şey ortada. Şehirlerde üniversiteler açıldı ama yeterli sayıda yurt yok. Bunlardan dolayı çeşitli rahatsızlıklar söz konusu olursa adli meselelerle ilgili tabii ki gereği yapılır. Ama Türkiye bir hukuk devletidir. Her şey hukukun çerçevesinde olur ama siyasetin yapısı gereği herkes yorum yapıyor" yanıtını verdi.

Gül, dershane tartışmaları ile ilgili soruya da şu yanıtı verdi:

"Uzun vadeli bir program var gördüğüm kadarıyla. Okullar varken başka bir eğitimin olması hoş değil ama bunun sebeplerini yok etmek gerekir. Eminim ki bütün eğitimciler, herkes konuşacak, itirazlar yapılacak. Bunlar dinlenerek yol alınacak. Bildiğim kadarıyla henüz kesinleşmiş bir şey yok, çalışmalar sürüyor"

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem