Cumhurbaşkanı Gül Zonguldak'ta konuştu

Cumhur başkanı Gül Zonguldak'ta yaptığı açıklamada ; "Bugün zonguldaklı vatandaşlarım bir şeye çok üzüldüm. Burada yüzde 8 nüfusunun azaldığını söylediler. Buna çok üzüldüm. Böyle bir nüfusta azalma hiçbir yerde görmedim. Bugün ayrıca madeni taşkömürü oca

Cumhurbaşkanı Gül Zonguldak'ta konuştu

Cumhur başkanı Gül Zonguldak'ta yaptığı açıklamada ; "Bugün zonguldaklı vatandaşlarım bir şeye çok üzüldüm. Burada yüzde 8 nüfusunun azaldığını söylediler. Buna çok üzüldüm. Böyle bir nüfusta azalma hiçbir yerde görmedim. Bugün ayrıca madeni taşkömürü ocağını  da ziyaret ettim. Gerçekten emeğin en kutsal olduğu işlerden biri. Her bölgenin kendine has bir gelir kapısı var. Burada da maden ve kömür. Gördüklerimden çok memnun oldum. Bu vesileyle gün boyunca tüm vatandaşlarımdan büyük bir sevgi gördüm" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler