Cumhurbaşkanı Gül şehit ailelerine seslendi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Çözüm sürecine atıfta bulunan Gül, “Terörle mücadelede bütün yollar deneniyor, bu acıyı bitirip terörü gündemden çıkarmak için. Ümit ederim bu gayre

Cumhurbaşkanı Gül şehit ailelerine seslendi
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.
 
Çözüm sürecine atıfta bulunan Gül, “Terörle mücadelede bütün yollar deneniyor, bu acıyı bitirip terörü gündemden çıkarmak için. Ümit ederim bu gayretler sonuç verir.” dedi.
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde misafir ettiklerinin en kıymetli olanlarının şehit aileleri ve gaziler olduğunu söyledi. Ülkenin bölünmez bütünlüğüne kasdedenler olduğunu hatırlatan Gül, kahraman ordunun, bütün emniyet teşkilatının, bütün varıyla mücadele yaptığını ifade etti.
 
Bu mücadelenin neticesinde hedeflerine ulaşamadıklarını anlatan Gül, "Son yıllarda verilen şehitlerin aziz hatıraları sizlersiniz. Sizin gibi şehit ailelierini davet etmiştik. Ümit ederim bundan sonra olmaz. Geçen yıl da onlara bu temennimizi paylaşmıştım. Terörle mücadelede bütün yollar deneniyor. Bu acıyı bitirip terörü gündemden çıkarmak için. Ümit ederim bu gayretler sonuç verir.” diye ifade etti.
 
Herkesin istediği yerde oturabileceğini, birbirine vatandaşların eşit olduğunu anlatan Gül, “Hiç kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur. Huzur, barış, kardeşliğin pekişmesi ümidimiz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem