Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı yerine getirildi

Siirt'te teröristlerin kullandığı hücre evine düzenlenen operasyonda şehit olan Özel Harekat Polisi Yalçın Yamaner'in ailesine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ev sözü yerine getirildi. Siirt'te hücre evine düzenlenen operasyonda şeh

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı yerine getirildi

Siirt'te teröristlerin kullandığı hücre evine düzenlenen operasyonda şehit olan Özel Harekat Polisi Yalçın Yamaner'in ailesine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ev sözü yerine getirildi.

Siirt'te hücre evine düzenlenen operasyonda şehit olan evli ve 2 çocuk babası 8 yıllık Özel Harekat Polisi 39 yaşındaki Yalçın Yamaner'in geride kalan eşi ve çocukları için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ev alınması talimatı üzerine çalışma başlatıldı. Şehidin ailesi okulların tatile girmesiyle birlikte Ordu'nun Altınordu ilçesine yerleşmek istediğini belirtince ev için çalışmalar hızlandırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da yakından takip ettiği şehit ailesi için alınan yeni ev, aileye gösterildi. Şehidin eşi Hacer Yamaner'e yeni evini gösteren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, şehit eşinin onayının ardından tapu işlemlerinin bir an önce başlatılması için talimat verdi.

Başkan Yılmaz, şehit Yalçın Yamaner'in iki çocuğunun eğitimlerini de üstlendiklerini belirterek, "Şehidimizin eşi Siirt'te kalıyordu, şimdi okullar tatil oldu ve çocuklarıyla birlikte Ordu'ya gelecekler, yeni evlerine yerleşecekler. Çocuklarımızın okula kayıtlarını yaptırdık, şehidimizin emanetlerine sahip çıkacağız" dedi.

Şehit Yamaner'in polis ağabeyi Yusuf Yamaner ise, "Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ev konusunda verdikleri sözü yerine getirerek, şehidimizin geride kalan ailesine sahip çıktılar. Allah herkesten razı olsun" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı yerine getirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı yerine getirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler