Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 dönemlik vekillere müjde

Kulislerde konuşulan iddiaya göre 7 Haziran Seçimleri’nden bir süre sonra, Erdoğan’ın birlikte yola çıktığı Bülent Arınç ve eski Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin’in de olduğu bir grup “3 dönemlik” AK Partili “helalleşmek” için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 dönemlik vekillere müjde

Kulislerde konuşulan iddiaya göre 7 Haziran Seçimleri’nden bir süre sonra, Erdoğan’ın birlikte yola çıktığı Bülent Arınç ve eski Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin’in de olduğu bir grup “3 dönemlik” AK Partili “helalleşmek” için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gittiler.

Ancak Erdoğan’ın bu gruba, “Merak etmeyin. Bir yere gitmiyorsunuz. Bekleyin” dedi. Erdoğan’ın bu mesajının, erken seçime yönelik beklentisinden kaynaklandığı belirtildi.

TRABZON'DA DA 3 DÖNEME TAKILAN İSİMLER VAR

AK Parti'nin 3 dönem kuralı nedeniyle 7 Haziranda yapılan seçimler sonrasında Meclis dışında kalan çok sayıda milletvekilinin arasında Trabzon'dan da Bakanlık yapmış olan Faruk Özak ve Safiye Seymenoğlu'da yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler