Cudi Dağı'na asker sevkiyatı

 Jandarma Özel Harekat timleri Cudi'nin bir çok noktasını çembere alıp PKK'nın hareket alanını kısarken, operasyon bölgelerine asker sevkiyatı da sürdü.Kuzey Irak sınır şeridi üzerinde bulunan Şırnak'ın karşısındaki PKK'nın önemli üslenme ve geçiş güzerga

Cudi Dağı'na asker sevkiyatı

 

Jandarma Özel Harekat timleri Cudi'nin bir çok noktasını çembere alıp PKK'nın hareket alanını kısarken, operasyon bölgelerine asker sevkiyatı da sürdü.

Kuzey Irak sınır şeridi üzerinde bulunan Şırnak'ın karşısındaki PKK'nın önemli üslenme ve geçiş güzergahlarından biri olan Cudi Dağı'nda başlatılan hava destekli operasyonlar devam ediyor.

PKK'lıların hareket alanını kısıtlamak ve kış üslenmelerini dağıtmak amacıyla Cudi'nin bir çok noktasını tutan jandarma özel harekat timleri ile PKK'lılar arasında yer yer çatışmalar yaşandığı haberleri geliyor.

Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan Kobra helikopterlerin destek verdiği operasyonlar kapsamında, örgütün kış üslenmesi için kullandığı alanlar sürekli bombalanıyor. Cudi Dağı'ndaki operasyon bölgelerine asker sevkiyatı ise devam ediyor. Silopi İlçesi'nde bulunan askeri birliklerden Cudi'ye sevk edilen askerler, olası bir saldırıya karşı sinyal bozucu Jammer'li araçlarının korumasında söz konusu operasyon bölgelerine gönderiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler