Cübbeli de ifade verecek

İstanbul’da ‘Karagümrük Çetesi’ne yönelik düzenlenen operasyonla ilgili, Cübbeli Ahmet Hoca’nın da ifadesine başvurulacağı öğrenildi.Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 1 yıl süren teknik ve fiziki takibin ardından önceki gün ‘Kar

Cübbeli de ifade verecek

İstanbul’da ‘Karagümrük Çetesi’ne yönelik düzenlenen operasyonla ilgili, Cübbeli Ahmet Hoca’nın da ifadesine başvurulacağı öğrenildi.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 1 yıl süren teknik ve fiziki takibin ardından önceki gün ‘Karagümrük Çetesi’ne operasyon düzenlemiş, 12 kişi gözaltına alınmıştı. Cezaevinde bulunmayan Nuriş kardeşlerden biri olan ve kendisinin de çete kurduğu öne sürülen Nejat Ergin, Best Model 2006 Türkiye birincisi ve eski manken Neslihan Önder ile Cübbeli Ahmet Hoca’nın şoförü Barış Sezer ve koruması Muhammet Ali Melemen’in de aralarında bulunduğu zanlıların sorgusu sürüyor. Polisin çeteye yönelik teknik ve fiziki takibine takılan birçok ünlü isim arasında Cübbeli Ahmet Hoca lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü’nün de olduğu öne sürüldü. İddiaya göre, Cübbeli’nin adı çete soruşturmasına şöyle karıştı.

BORCUNU ALAMAYINCA
Cübbeli Ahmet Hoca, daha önce yanında çalışan emekli bir polis memuruna bir miktar borç para verdi fakat geri alamadı. Şoförü Barış Sezer ve koruması Muhammet Ali Melemen aracılığıyla ‘Karagümrük Çetesi’ ile bağlantı kurup yardım istedi ve bu girişimleri teknik takibe takıldı. ‘Karagümrük Çetesi’ de Cübbeli Ahmet Hoca’nın talimatı ile emekli polis memuruna borcunu ödemesi yönünde baskı yaptı, hatta emekli polisi sorguya bile aldı. Cübbeli Ahmet Hoca’nın 2 ayrı olayda daha çeteyi azmettirdiği iddia ediliyor. Cübbeli’nin iddialarla ilgili ifade vereceği öne sürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem