Çöp konteynerini siper edip halkı taradılar!

Halkı böyle taradılar...

Çöp konteynerini siper edip halkı taradılar!
Darbe girişimi gecesi İstanbul Çengelköy’de yaşanan demokrasi mücadelesi kameralara yansıdı.

Çengelköy’de gözü dönmüş darbecilerin halka yaptıkları kameralara yansıdı. Darbeciler çöp konteynerini kendilerine siper ederek sivillere kurşun yağdırdı. Hainlerin, bazı vatandaşları elleri havada götürdükleri görülürken, yaralı taşımaya gelen ambulansa da izin vermediği anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Çöpü siper edip halkı taradılar

15 Temmuz darbe girişiminde vatandaşlar ve darbeci askerler arasında yaşananlar saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerde bir grup vatandaş önce darbecilerin Çengelköy’deki karakola girmemeleri için caddeye barikat kuruyor. Darbeci hainler ise çöp konteynerlerinin arkasına sığınıp halka ateş ediyor. Direnen sivil vatandaşlar, hainler tarafından elleri havaya kaldırılıp rehin alınırken, bu sırada yaralılar için gelen bir ambulans da darbeciler tarafından tehdit edilip geri gönderiliyor.

O gece 18 şehit verildi

18 şehidin verildiği verildiği Çengelköy’de mahallenin muhtarı Can Cumhurcu dahil onlarca kişi de yaralandı. Taksicisi, esnafı, öğrencisi, polisi tüm kahramanları cuntacılara karşı koydu. Darbeciler ise hem sivillere hem de karakol içerisinde kahramanca mücadele veren polislere mermi yağdırdı. İşte o anlar Çengelköy’de bulunan bir iş yerinin güvenlik kamera kayıtlarına dakika dakika yansıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler