Çömlekçi için toplanacaklar!

Çömlekçi 2. Etap için hak sahipleri ile bilgilendirme toplantısı yapılacak.   Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa yaptıkları Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesinde kamulaştırmalara başlanacak ikinci etap için hak sahiplerine yönelik bilgilen

Çömlekçi için toplanacaklar!
Çömlekçi 2. Etap için hak sahipleri ile bilgilendirme toplantısı yapılacak.
 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa yaptıkları Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesinde kamulaştırmalara başlanacak ikinci etap için hak sahiplerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapılacak.
 
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkililerince düzenlenecek bilgilendirme toplantısı 25 Ocak Pazartesi günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde saat 13.00’da yapılacak. 
 
Çömlekçi’de birinci etap olarak 22,5 dönümlük alanda dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan tarafından imzalanan protokol ile 23 dönümlük alanda daha kentsel dönüşüm yapılması karara bağlanmıştı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem