Çok sayıda adrese baskın düzenlendi...

 İzmir, İstanbul ve Ankara'da DHKP-C terör örgütüne yönelik ortak operasyon düzenlendi. İstanbul'da Çağdaş Hukukçular Derneği'ne üye 10 avukat da gözaltına alındı. İSTANBUL İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda ad

Çok sayıda adrese baskın düzenlendi...

 

İzmir, İstanbul ve Ankara'da DHKP-C terör örgütüne yönelik ortak operasyon düzenlendi. İstanbul'da Çağdaş Hukukçular Derneği'ne üye 10 avukat da gözaltına alındı.
 
İSTANBUL
 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda adrese operasyon düzenliyor. Başta Beyoğlu olmak üzere birçok ilçede gerçekleştirilen Operasyona Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekipler de destek verdi.
 
Okmeydanı'nda bulunan İdil Kültür Merkezi yakınındaki bir adrese ve Mecidiyeköy'de bulunan Yürüyüş Dergisi'ne helikopter destekli düzenlenen operasyonlarda çok sayıda gözaltına alınan şüpheli olduğu öğrenildi. Adresler de olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.
 
Operasyonda Çağdaş Hukukçular Derneği'ne üye 10 avukat da gözaltına alındı.
 
İZMİR
 
Operasyonun İzmir ayağında, çeşitli evlere eş zamanlı düzenlenen baskınlarda DHKP-C terör örgütü üyesi olduğu ileri sürülen 17 kişi gözaltına alındı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem