Çocuk parkında intihar etti

Kayseri'de bir kişi, çocuk parkı içinde kafasına tek el ateş ederek intihar etti. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Melikgazi İlçesi Gökkent Mahallesi'nde bulunan çocuk oyun parkı içerisinde hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar durumu poli

Çocuk parkında intihar etti

Kayseri'de bir kişi, çocuk parkı içinde kafasına tek el ateş ederek intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Melikgazi İlçesi Gökkent Mahallesi'nde bulunan çocuk oyun parkı içerisinde hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Daha sonra olay yerinde güvenlik önlemi alan polis, isminin F.T. (37) olduğu belirlenen şahsın tabanca ile kafasına tek el ateş ederek intihar ettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından F.T.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler