Çirkin hareketin sahibi: "Yanlış anlaşılma oldu"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir Gündoğdu Meydanı’nda yaptığı mitingin ardından Başbakan’a el hareketiyle hakarette bulundukları iddiasıyla F.A. ve K.B. isimli kadınlar, ’devlet büyüklerine hakaret’ suçlamasıyla gözaltına alındı. Emniyette işlemleri

Çirkin hareketin sahibi: "Yanlış anlaşılma oldu"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir Gündoğdu Meydanı’nda yaptığı mitingin ardından Başbakan’a el hareketiyle hakarette bulundukları iddiasıyla F.A. ve K.B. isimli kadınlar, ’devlet büyüklerine hakaret’ suçlamasıyla gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan 2 kadın serbest bırakılırken K.B. (42) telefonla yapılan görüşmede, AK Partili bir akrabasının kedisini çağırması üzerine Gündoğdu Meydanı’na gittiğini söyledi. Miting alanına girmediğini, bir kafeteryada oturduğunu ifade eden K.B., sigara içmek için dışarı çıktığını arkadaşına yanına gelmesi için eliyle işaret yaptığını belirtti. Arkadaşına el hareketiyle ‘gel’ işareti yaptığı sırada Erdoğan’ın otobüsünün geçtiğini söyleyen K.B., daha sonra tekrar içeri girdiğini ve ardından iki takım elbiseli şahıslar tarafından gözaltına alındığını dile getirdi. Ortada bir yanlış anlama olduğunu söyleyen K.B., sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımda da serbest bırakıldığını yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem