Çimento fabrikası ne olacak?

Trabzon'da kaldırılması gündenme olan Çimento fabrikası ile ilgili olarak konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, fabrikanın akıbeti ile ilgili açıklamada bulundu.Genç, "Buranın kaldırılması için biz daha önce proje yaptık, seçim vaadimizdir.

Çimento fabrikası ne olacak?

Trabzon'da kaldırılması gündenme olan Çimento fabrikası ile ilgili olarak konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, fabrikanın akıbeti ile ilgili açıklamada bulundu.

Genç, "Buranın kaldırılması için biz daha önce proje yaptık, seçim vaadimizdir. Toprağı bizim sınırlarımızdadır. Yeri yatırımcı firmanındır. Burayı kaldırmak sanayi sitesini tetikleyecektir. 471 esnaf buradan gitmek istiyor. Burayı rehabilite etmek zor iş. Çimento Fabrikasının vakti doldu mu Büyükşehir Belediyesi de gereğini yapacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem