CIGGS CARD indirimleri büyüyor

CIGGS CARD bir Trabzon organizasyonu ve Trabzon kuruluşudur.Sizin sürekli harcamalar yaptığınız, şehrin en bilindik noktalarında, yemek, eğlence, giyim, market, şarküteri, kozmetik, spor kompleksi ve birçok sektörde 100’e yakın firmada %10 ile % 30 arasın

CIGGS CARD indirimleri büyüyor

CIGGS CARD bir Trabzon organizasyonu ve Trabzon kuruluşudur.

Sizin sürekli harcamalar yaptığınız, şehrin en bilindik noktalarında, yemek, eğlence, giyim, market, şarküteri, kozmetik, spor kompleksi ve birçok sektörde 100’e yakın firmada %10 ile % 30 arasında özel indirim yapan ve hiçbir bankaya ait olmayıp sadece TRABZON ŞEHRİ için geçerli olan indirim ve dayanışma kartıdır. Üye işyerlerinden ad ve soyadınızı vererek, telefon numaranızla 10 TL karşılığında kartınıza sahip olabilirsiniz.

CIGGS CARD’a indirim yapan üye işyerlerini ve indirim oranlarını web sitesi, facebook ve twitter dan takip edebilir, fikir ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Ayrıca üye iş yerlerinde CIGGS CARD  kapı ve cam görselleri mevcuttur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler