Cicişlerin 3.5 yıl hapsi isteniyor

Uyuşturucu kullanmak suçundan gözaltına alındıktan sonra götürüldükleri Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nde  kadın polis memuruna hakaret edip tokat attıkları iddia edilen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler hakim karşısına çıktı.POLİS MEMURUNA HAKARET VE TOKATO

Cicişlerin 3.5 yıl hapsi isteniyor

Uyuşturucu kullanmak suçundan gözaltına alındıktan sonra götürüldükleri Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nde  kadın polis memuruna hakaret edip tokat attıkları iddia edilen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler hakim karşısına çıktı.

POLİS MEMURUNA HAKARET VE TOKAT

Organize Şuçlar Şube Müdürlüğü'nce geçtiğimiz yıl düzenlenen operasyonda uyuşturucu kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan Esra ve Ceyda Ersoy Kardeşler hakkında polis memuru Derya Dilara Yürekli'ye haraket edip tokat attıkları gerekçesiyle açılan dava İstanbul 22. Sulh Ceza Mahkemesi'nde dün görüldü.
YÜZÜNÜ TIRMALADILAR

Haklarında 1 yıldan 3,5 yıla kadar hapis cezası istenen kardeşlerin polis memuru Derya Dilara Yürekli'ye, 'Gerizekalı' diyerek hakaret ettikleri, Ceyda'nın polis memurunun ellerini tutup, yüzünü tırmaladığı, Esra'nın ise tokatladığı belirtildi. Duruşmada meslekleri sorulan Ersoy kardeşler, sunucu, model ve oyuncu olduklarını söylerken, aylık gelirlerinin de 5'er bin TL olduğunu bildirdi. Haklarındaki iddiaları yalayanlan Ceyda Ersoy, gözaltındayken tuvalete gittiklerini ve yanlarında gelen polis memurunun yerdeki peçeteleri alıp çöpe atmalarını istediğini, ancak bunu kabul etmeyince de saçından tutarak zorla peçeteleri aldırmaya çalıştığını, ablası Esra'nın da polisi iterek duruma müdahale ettiğini söyledi. Esra Ersoy da polise tokat atmadığını, aksine kardeşinin ve kendisinin darp edildiğini belirterek, "Polis Ceyda'ya şiddet uygulayınca ben sadece engel olmak için müdahale ettim. Daha sonra da baygınlık geçirmişim. Asıl şikayetçi olması gerekenler biziz" dedi. Ersoy kardeşlerinin ifadelerinin alınmasının ardından duruşma tanıkların dinlenmesi ve eksik evrakların tamamlanması için ertelendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem