CHP’ye “Burak Can” tepkisi

Başbakan Erdoğan, Burak Can Karamanoğlu’nun öldürülmesine ilişkin açıklamalarından ötürü CHP’yi eleştirerek, “Eli kanlı örgüt ‘olayı biz yaptık’ dedi. Bu adi olayı onlar üstlendi. CHP, katilleri korurcasına nereden ateş edildiği belli değil diyor. Bir de

CHP’ye “Burak Can” tepkisi

Başbakan Erdoğan, Burak Can Karamanoğlu’nun öldürülmesine ilişkin açıklamalarından ötürü CHP’yi eleştirerek, “Eli kanlı örgüt ‘olayı biz yaptık’ dedi. Bu adi olayı onlar üstlendi. CHP, katilleri korurcasına nereden ateş edildiği belli değil diyor. Bir de utanmadan babasını arayarak başsağlığı diliyor” dedi.

Adana’da mahşeri bir kalabalığa hitap eden Başbakan Erdoğan, CHP’yi adeta topa tuttu. Erdğan, “Burak Can isimli kardeşimizi şehit ettiler. Bu eli kanlı örgüt olayı biz yaptık dedi. Bu adi olayı onlar üstlendi. CHP katilleri korurcasına nereden ateş edildiği belli değil diyor. Birde utanmadan babasını arayarak başsağlığı diliyor. CHP soru önergesi vererek katiller ortaya çıkarılsın diyor. Oyunu görüyor musun adana oyunu görüyor musun? Allah aşkına bu CHP’ye nasıl oy vereceksin !” diye konuştu.

“PAZARTESİ GÜNÜ RÖPORTAJLARI YAYINLANACAKMIŞ …”

Erdoğan, Fethullah Gülen’e yönelik eleştirilerini de sürdürerek, “ Pazartesi günü röportajları yayınlanacakmış. Bu röportajdan sonra artık her şey iyot gibi ortaya çıkacak. Bunların arkalarına takılan hocalar var. Bunlar akıllarını peynirle yemiş. Bunlar milletimizin içine fitneyi soktular, aileleri dağıttılar” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler