CHP'nin uçağı Trabzon'a iniş yapacak

CHP’nin Çin gezisi dönüşünde bavul rötarı yaşanacağı belirtildi. Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığın Çin'e giden ve temaslarının ardından Türkiye'ye dönecek heyeti taşıyacak uçak, yolcuların yaptığı alışveriş sonrası aşırı yük nedeniyle alması gereken yakıtı a

CHP'nin uçağı Trabzon'a  iniş yapacak

CHP’nin Çin gezisi dönüşünde bavul rötarı yaşanacağı belirtildi. Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığın Çin'e giden ve temaslarının ardından Türkiye'ye dönecek heyeti taşıyacak uçak, yolcuların yaptığı alışveriş sonrası aşırı yük nedeniyle alması gereken yakıtı alamadı. Uçak bu nedenle Trabzon'da yakıt ikmali yapacak.

Sincan’dan Ankara’ya kadar yakıt ikmali yapmadan gelebilecek özel uçak, siyasetçi, işadamı ve gazetecilerin de bulunduğu yüzden fazla kişilik heyetin yaptığı rekor alışverişten dolayı ağırlık limitlerini aştı ve alması gereken yakıtı alamadı.
 
Bu nedenle heyeti taşıyan uçak, dönüş yolunda yakıt ikmali için Trabzon’da zorunlu iniş yapacak. Uçak, yakıt ikmalinin ardından Ankara’ya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler