| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 14 Mart 2013 13:17 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 14:15

CHP'li Vekil'den gülümseten teklif!

 Meclis  Başkanvekili Mehmet Sağlam CHP'li vekillerle tartıştı. Tartışmaların uzaması üzerine, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir meclisteki gerilimin azaltılması için ilginç bir çözüm önerisinde bulundu. Demir, Meclis'teki çalışma ortamının daha sıcak

 

Meclis  Başkanvekili Mehmet Sağlam CHP'li vekillerle tartıştı. Tartışmaların uzaması üzerine, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir meclisteki gerilimin azaltılması için ilginç bir çözüm önerisinde bulundu.
 
Demir, Meclis'teki çalışma ortamının daha sıcak olması için çiçeklerin dört mevsim değiştirilmesini istedi. Demir,  "Aynı çiçekleri görüyoruz. Bunların dört mevsim değiştirilmesi konusunda meclis başkanlığının girişimde bulunmasını, meclisteki çalışma ortamının daha sıcak olması için çalışma yapılmasını öneriyorum" dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!