CHP'li üye ölü bulundu!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Beldesi'ndeki kayalık bölgeye ot toplamaya giden belediyenin CHP'li Encümen Üyesi 51 yaşındaki Erol Cömert'in cesedi, deniz kıyısındaki kayalıklarda bulundu.Dağ marulu toplamak için Küdür yarımadasına giden Cömert

CHP'li üye ölü bulundu!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Beldesi'ndeki kayalık bölgeye ot toplamaya giden belediyenin CHP'li Encümen Üyesi 51 yaşındaki Erol Cömert'in cesedi, deniz kıyısındaki kayalıklarda bulundu.

Dağ marulu toplamak için Küdür yarımadasına giden Cömert'in, Kızıltaş Burnu kayalıklarından 35 metre yükseklikten düştüğü ortaya çıktı.

Yaklaşık 200 kişi ile başlatılan arama kurtarma çalışmaları da son buldu.

Nöbetçi savcının incelemesinin ardından cesedin İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırılacağı belirtildi.  

Ölüm haberi yakınlarını yasa boğarken, Cömert'in kız kardeşi Ayşe Çakır (37), "Ağabeyim kendisine ait 48 TM 6850 plakalı minibüs ile saat 18.00'de dağ marulu toplamaya gelmiş. Eşi Emel Cömert'e 'Dağ marulu toplamaya gidiyorum, iki saate kadar döner, yemeğe yetişirim' demiş. Her zaman yörenin otlarını ve dağ marulunu toplar hava kararmadan dönerdi. Bu kez hava kararıp, dönmeyince merak edip aramaya çıktık. Telefonuda yanıt vermiyordu. Acı haberi aldık, çok üzgünüz" dedi.

Belde Belediye eski Başkanı Mustafa Saruhan ve meclis üyeleri ile birlikte arama çalışmalarını takip eden Yalıkavak Belediye Başkan Vekili CHP'Li Nevcihan Özcan ise "Erol bey beldemizde çok sevilen sayılan ve yardımsever bir insandı. Doğayı çok severdi. Bu yörenin otlarını hepimiz zaman zaman toplarız, ama böyle bir sonucu beklemiyordum. Ne söyleyebilirim ki çok üzgünüz. Acımız büyük" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler