CHPli Meclis üyesinden Yeşil Yol’a destek

Haber61/Haber Servisi - CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Yayla yollarını birleştirecek olan Yeşil Yol Projesi’ne karşı çıkıyor lakin kendi partisinin meclis üyesi o projeye destek verdiğini açıkladı. Bu duruma siyasi kulislerde, “Haluk Pekşen duymas

CHPli Meclis üyesinden Yeşil Yol’a destek

Haber61/Haber Servisi - CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Yayla yollarını birleştirecek olan Yeşil Yol Projesi’ne karşı çıkıyor lakin kendi partisinin meclis üyesi o projeye destek verdiğini açıkladı.

Bu duruma siyasi kulislerde, “Haluk Pekşen duymasın” yorumları yapılmaya başlandı.
CHP Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve Grup Başkanı Cahit Erdem, Yeşil Yol Projesi’nde herhangi bir problem görmediğini ifade ederek, “Mevcut yollar rehabilite edileceğine göre ben de buna destek veriyorum” dedi.

AK PARTİLİ BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

CHPli Cahit Erdem’in bu çıkışına Ak Partili Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, teşekkür ederek, “Projenin bölgeye kazanımını dikkate alan Erdem’e teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem