CHP'li belediyeye operasyon

Antalya Emniyeti, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT)'ne operasyon düzenledi. Çoğu veznedar 28 kişinin gözaltına alındığı ASAT'taki aramalar ise devam ediyor.Mali Şube ekipleri sabah mesaisinin başlamasıyla birlikte ASAT'a b

CHP'li belediyeye operasyon

Antalya Emniyeti, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT)'ne operasyon düzenledi. Çoğu veznedar 28 kişinin gözaltına alındığı ASAT'taki aramalar ise devam ediyor.

Mali Şube ekipleri sabah mesaisinin başlamasıyla birlikte ASAT'a baskın yaptı. Polisler, su borcunu ödemek için ASAT'a gelenlerin ödediği paraları yatırmayıp kendilerinin kullandığı iddia edilen çoğunluğu veznedar 28 kişiyi gözaltına aldı.

Veznedarların, nakit paraları ceplerine atıp, borcu kredi kartlarıyla kapattıkları ileri sürüldü. Aramaların devam ettiği ASAT'ta bazı evraklara da el konuldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler