CHP’den ulaşıma zammına tepki

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve beraberindeki bir grup, Bağcılar'da bulunan Bölge İdare Mahkemesine gelerek İstanbul'da yapılan ulaşım zammına itiraz etti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve beraberindeki bir gru

CHP’den ulaşıma zammına tepki

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve beraberindeki bir grup, Bağcılar'da bulunan Bölge İdare Mahkemesine gelerek İstanbul'da yapılan ulaşım zammına itiraz etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve beraberindeki bir grup, İstanbul'da yapılan ulaşım zammına itiraz etmek için Bağcılar'da bulunan Bölge İdare Mahkemesi'ne geldi. Canpolat ve beraberindekiler, toplu ulaşıma yapılan zammı mahkemeye taşıdı.

Basın mensuplarına açıklama yapan Cemal Canpolat, İstanbul'da yapılan ulaşım zammına itiraz ederek, "Zammın geri alınması konusunda bugün dava açtık. Sadece dava açmak yetmiyor, büyükşehir belediye grubumuz büyükşehir gündemine zamların geri alınmasını getirecek. Yapılan zamların geri alınması için bugün dava açtık ve bu davanın takipçisi olacağız" dedi.

"CHP'Lİ BELEDİYELERDE ASGARİ ÜCRET BİN 500 TL OLACAK"

Canpolat, ayrıca CHP'nin seçim beyannamesinde yer alan asgari ücretin bin 500 TL olmasını kendi belediyelerinde uygulayacaklarını belirterek, "Bugün itibariyle İstanbul'da 14 belediye başkanlığımızın olduğu yerlerde asgari ücretin Cumhuriyet Halk Partisinin seçim beyannamesinde olan bin 500 TL ücreti bugün itibariyle bizim belediyelerimiz de uygulamaya başladık. Ayrıca diğer belediyelerde de bugün saat 11:00'de Cumhuriyet Halk Partisi grupları asgari ücretin bin 500 TL olması yönünde önerge vereceklerdir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler