CHP'den İstanbul'da gövde gösterisi...

İşte CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları:  - Sizlerle gurur duyuyorum. Onur duyuyorum. Türkiye'nin yiğit insanlarıyla. Uzun bir yola çıktık.- Biz bu ülkenin daha güzel günleri için çalıyışoruz. biz hiçbir çocuğun yatağa aç girmedi

CHP'den İstanbul'da gövde gösterisi...

İşte CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

  - Sizlerle gurur duyuyorum. Onur duyuyorum. Türkiye'nin yiğit insanlarıyla. Uzun bir yola çıktık.

- Biz bu ülkenin daha güzel günleri için çalıyışoruz. biz hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir türkiye için çalışıyoruz. Biz kadın erkek eşitliği için çalışıyoruz. Biz çalışıyoruz, onlar çalıyorlar. Biz birleşiyoruz onlar ayırıyorlar. Biz kadın erkek eşitliği diyoruz, onlar böyle bir eşitlik olmaz diyorlar.

- Biz insanımızı seviyoruz. hizmet etmeyi seviyoruz ama onlar ceplerini doldurmayı seviyorlar.

- Bir pankart var çok güzel, '17 Aralık dünya hırsızlar günü' çok güzel bir pankart.

Türkiye Cumhuriyet'nin hiçbir başbakanı için 'hırsız' sloganı atılmadı. İlk kez yürütme organının başındaki kişiye atılıyor bu slogan. Yürütmeyi iyi biliyor.

- Manisa'da bir kadıncağız ayakkabı kutusu gösterdi diye gözaltına alındı. İkinci olay bir kişinin çantasından 'Hırsız var' yazısı var diye gözaltına alınıyor. Polis diyor ki: Başbakan'a hakaret edemezsin. Vatandaş da diyor ki: Altında başbakan yazmıyor ki...

- İstanbul, yeşil alanları talan edilen İstanbul, trafik sorunu çözülmeyen İstanbul... İstanbul'u haramilerin elinden alacağız. İstanbul'u sadece rant alanı olarak gördüler. Burada yaşayanlara değer vermediler. Her türlü iftirayı attılar. Halka en ucuz suyu veren, hatta bedava su veren belediyeler CHP'li belediyelerdir.

- Ne diyor başçalan, İstanbu'u Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy gibi yapacağım... Günaydın aklın başına yeni mi geldi?

 - İlk kentsel dönüşümü yapan yine CHP'li belediyelerdi. Ama biz kimseyi mahallesinden sürmedik. Yine yapacağız ama rant İstanbulluların olacak.

Bakan çocuklarının evlerine o paraları kim koydu?

- Neler yürüttüklerini ben de biliyorum, siz de biliyorsunuz. Unutmayın her şey 2007 yılında 202 kilo eroin bulunmasıyla başlamıştır ve bu noktaya ulaşılmıştır. Bize 17 Aralık'ta darbe yapıldı diye çıktı ortaya. Kendisine şunu söyledim, senin koluna 700 bin dolarlık saati kim taktı. Bakan çocuklarının evlerine o paraları kim koydu?.

- Bu hükümeti eleştiriyorum ama bu eleştirileri AKP'ye oy veren yurttaşlarım siz üstünüze alınmayın. Ben hiçbir zaman kimseyi ayrıştırmadım. Her vatandaşın başımın üstünde yeri vardır. Ama sandığa girecekseniz lütfen elinizi vicdanınıza koyup öyle gidin. Size yolsuzluğu önleyceğim, yasakları kaldıracağım dediler. yaptılar mı? Hayır... Ama sözüm söz hesabını soracağım. AKP'ye oy veren yurttaşlarıma sesleniyorum: Peygamberimiz diyor ki yalanla iman bir arada olmaz. Soruyorum, helale mi oy vereceksin harama mı? Evinizi hırsıza teslim edermisiniz? Peki ülkeyi niye teslim ediyorsun.

Suriye tapeleri

- Kendi hırsızlıklarını kapatmak için Suriye'ye giriş planı yapıyorlar. O da düştü internete. Diyorlar ki Süleyman Şah Türbesi'ne saldıralım. Bir gerekçe bulacağız ve Suriye'ye gireceğiz. Türkiye Cumhuriyet'nin genleriyle oynadılar. Şimdi naptı, yasak getirdi. Neymiş, devlet sırrıymış. Kanveye düşen bilgi ne zaman devlet sırrı oldu?  

- 'CHP gelirse yardımları kesecekmiş' diyor. Kendi cebinden mi ödüyorsun? Söz veriyorum hiçbir yardım kesilmeycek. Ama biz onlar gibi yapmayacağız. İnsana saygıyı eses alacağız.

- Diyorki, CHP gelirse bizim gibi ülke yönetemez. Evet, sizin gibi yönetmeyiz çünkü biz hırsızlık yapmayız.

Sandığa gidin

- Ülkenizi, çocuklarınızı, bayrağınızı seviyorsanız sandığa gidin. Her yurttaşın görevi vardır, bu bir yükümlülüktür. O mühürü alıp altı okun böğrüne basacağız.

- Bizim iktidarımızda hiçbir bakanın koyunda 700 bin dolarlık saat görmeyeceksiniz. Haram parayla Hac'ca giden bakan görmeyeceksiniz. Göreceğiniz şu: Kendini halka adamış bir kadro göreceksiniz.

- Kadıköy7deyiz, 12 yıl yaşadım burda. İlk çocuğumun fotoğrafını şurada çektirmiştim. Şimdi torun sahibiyim. Kadıköy'ü Kadıköy yapan Başkan Selami Öztürk... Ve yerine aday olan Aykurt Nuhoğlu başkan...  Selami başkanın kaldığı yerden devam edecek.

Şimdi geldik İstanbul'a... Çare neydi? Sarıgül... Çare neydi? Sarıgül... Çare neydi? Sarıgül... O zaman gelsin Sarıgül...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler