CHP'den Esad'a sürpriz ziyaret!

Suriye’deki son gelişmelerin ele alındığı görüşmede CHP heyetinin, “Türk halkının Suriye’nin içişlerine müdahaleyi reddettiğini ve güzel komşuluk ilişkilerine özen gösterdiğini söylediği” görüşmede,Suriye’deki krizin Türkiye’ye ve tüm bölge ülkelerine olu

CHP'den Esad'a sürpriz ziyaret!

Suriye’deki son gelişmelerin ele alındığı görüşmede CHP heyetinin, “Türk halkının Suriye’nin içişlerine müdahaleyi reddettiğini ve güzel komşuluk ilişkilerine özen gösterdiğini söylediği” görüşmede,Suriye’deki krizin Türkiye’ye ve tüm bölge ülkelerine olumsuz etkileri ele alındı.

Habere göre, Esad, “Suriye’de istikrarı destekleyen Türk halkının tutumları ile hükümetin tutumlarını bir birinden ayırmanın gerektiğini” ifade etti. Esad, “Erdoğan hükümetinin politikasına karşı Türk halkının güç ve partilerinin tutumlarını takdirle karşıladığını” söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem