CHP'den AKP'lilere biber gazı

CHP'li Milletvekilleri pankart açtı. Komisyon Salonu'nda Ak Partili Komisyon Başkanı ve Milletvekillerine biber gazı sıktı. Bazı CHP Milletvekilleri de salonda pankart açtı.İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin gelmeden yaşanan olaylar devam ediyor.  CHP Mille

CHP'den AKP'lilere biber gazı

CHP'li Milletvekilleri pankart açtı. Komisyon Salonu'nda Ak Partili Komisyon Başkanı ve Milletvekillerine biber gazı sıktı. Bazı CHP Milletvekilleri de salonda pankart açtı.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin gelmeden yaşanan olaylar devam ediyor.  CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu salonda biber gazı sıkarken, Süleyman Çelebi de pankart açtı.
 
Milletvekilleri arasında arbede çıktı. Ak Partili Milletvekilleri de CHP'lilerin üzerine pet şişeleri fırlattı. Biber gazından salonda bulunan milletvekilleri ve gazetecilerin yanı sıra bürokratlar da etkilendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem