CHP'de Cumhurbaşkanlığı için ikinci aday

Ekmeleddin İhsanoğlu'na karşı çıkan CHP milletvekilleri ikinci aday için hazırlığa başladı. Ankara kulislerindeki bu iddiaları güçlendiren ilk adım ise CHP Milletvekili Süheyl Batum'dan geldi. Milletvekili Batum, Ulusal Kanal canlı yayınında "çatı aday" E

CHP'de Cumhurbaşkanlığı için ikinci aday
Ekmeleddin İhsanoğlu'na karşı çıkan CHP milletvekilleri ikinci aday için hazırlığa başladı. Ankara kulislerindeki bu iddiaları güçlendiren ilk adım ise CHP Milletvekili Süheyl Batum'dan geldi.
 
Milletvekili Batum, Ulusal Kanal canlı yayınında "çatı aday" Ekmeleddin İhsanoğlu ismine karşı çıktı. CHP'nin kendi adayını göstermesi gerektiğini söyledi.
 
İLK İMZAYI ATTI BİLE...
Köşk için alternatif aday olması gerektiğini söyleyen Batum, Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş'ın ardından üçüncü aday için Emine Ülker Tarhan'ın ismini önerdi. Adaylık için henüz kendisiyle konuşmadığını söyleyen Batum, canlı yayında TBMM'ye sunulmak üzere hazırladığı dilekçeye ilk imzayı attı.
 
İKİNCİ ADAY ŞART
Bu arada CHP'li seçmenin İhsanoğlu'na tepki için sandığa gitmeyeceği belirtiliyor. Ankara kulislerinde ise Erdoğan'ın ilk turda seçilme şansını artıracak bu ihtimalin zayıflatılması için CHP'de ikinci bir adayın çıkarılacağı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler