CHP Meclis'e çadır kurdu

Meclis'te dün bir ilk yaşandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde CHP'liler komisyon salonuna çadır koydu. Çadır üzerine 'Öğrenci çadırı. Yurt da yok, ev de yok" pankartları asıldı.Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre salona gele

CHP Meclis'e çadır kurdu

Meclis'te dün bir ilk yaşandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde CHP'liler komisyon salonuna çadır koydu. Çadır üzerine 'Öğrenci çadırı. Yurt da yok, ev de yok" pankartları asıldı.

Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre salona gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, salona girip komisyon üyeleriyle tokalaştı. AK Partili Feramüz Üstün çadırı toplayarak “Bunun ne işi var burda”  diye tepki gösterdi.

CHP'li Mevlüt Aslanoğlu ise “O çadırı kaldıramazsın, o zaman parasını ver” diye karşılık verdi. Bunun üzerine üstün Aslanoğlu'na 200  TL verirken çadır da kaldırıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem