Cezaevinden hayat kadını çıktı!

500 polisin 60 mahkumu başka bir hapishaneye transfer etmek için gittiği cezaevindeki arama sonucunda, 100 dövüş horozu, iki çuval marihuana, iki tavuskuşu, 19 da hayat kadını ortaya çıktı. Ayrıca 6 kadın mahkumun da erkek mahkumların koğuşlarında kaldıkl

Cezaevinden hayat kadını çıktı!

500 polisin 60 mahkumu başka bir hapishaneye transfer etmek için gittiği cezaevindeki arama sonucunda, 100 dövüş horozu, iki çuval marihuana, iki tavuskuşu, 19 da hayat kadını ortaya çıktı. Ayrıca 6 kadın mahkumun da erkek mahkumların koğuşlarında kaldıkları görüldü.

Koğuşlarda plazma televizyon gibi lüks eşyalar da tespit edildi. Bıçak ve alkol de bulunan hapishanede soruşturma başlatılacağı açıklandı. Polis Arturo Martinez, hapishane yetkililerinin sorgulanacağını ancak bölgedeki organize suç şebekelerinin de içeri sokulanlarda payı olabileceğini söyledi.

Acapulco kentinin bulunduğu Guerrero bölgesi Meksika’da cinayet oranının en fazla görüldüğü 3. bölge olarak biliniyor.

İlk sırada ise Chiuahua ve Nuevo Leon bölgeleri yer alıyor. 2011’in ilk 9 ayı içerisinde Guerrero’da tam 1348 kişi öldürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem