Ceza Evinde Yangın

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildilirken, dumandan etkilenen 2 infaz koruma memuru ile 7 tutuklu ve hükümlü hastaneye kaldırıldı.YATAĞI ATEŞE VERDİBugün saat 23.30 sıralarında yabancı uyruklu tutuklu ve hükümlülerin de kaldığı Bilecik

Ceza Evinde Yangın

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildilirken, dumandan etkilenen 2 infaz koruma memuru ile 7 tutuklu ve hükümlü hastaneye kaldırıldı.

YATAĞI ATEŞE VERDİ

Bugün saat 23.30 sıralarında yabancı uyruklu tutuklu ve hükümlülerin de kaldığı Bilecik M Tipi Cezaevi'nde, cinsel saldırı suçundan Gözlem Koğuşunda bulunan 1 tutuklu, battaniye ve yatağı ateşe verdi. Yangına ilk olarak infaz koruma memurları müdaha ederken, ihbar üzerine cezaevine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polisin çevre güvenliğini sağladığı cezaevindeki yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle büyümüden söndürülürken, diğir koğuşlarda bulunanlar da dumandan etkilendi.

9 KİŞİ YARALANDI

Güvenli bir şekilde koğuşların tahliye edildiği cezaevindeki yangında dumandan etkilenen 2 infaz koruma memuru ile 7 tutuklu ve hükümlü ambulanslarla Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cezaevinde durumun sakin olduğu belirtilirken yaralıların da hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Olayla ilgili savcılıkça soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem