Cevdet Erdöl’e Önemli Görev

İstanbul Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanlığına Erdöl seçildi. 

Cevdet Erdöl’e Önemli Görev
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, İstanbul Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanlığına seçildi. 

İstanbul Kalkınma Ajansı’nın (İSTKA) 16. Kalkınma Kurulu Toplantısı İSTKA Yönetim Kurulu Başkanı İstanbul Valisi Vasip Şahin’in başkanlığında gerçekleştirildi. 

Kalkınma Kurulu toplantısına, İstanbul Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu üyeleri, İstanbul Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı İstanbul Valisi Vasip Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve İstanbul Ticaret Odası Başkanı Öztürk Oran ile İSTKA Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz katıldı

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve konuşmaların ardından Kalkınma Kurulu Kâtip Üyeleri ve Yedek Üyeler, Kalkınma Kurulu Başkanı ve Vekili, Yönetim Kurulu Asıl ve Yedek Üyelerin seçimine geçildi.

Yapılan oylamada İSTKA Kalkınma Kurulu Başkanlığı’na Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Kalkınma Kurulu Başkan Vekilliğine ise Türkiye İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Bulut seçildi.

İSTKA’nın küresel kent İstanbul için çalışan, insan odaklı ve çevreye duyarlı, etkili ve yön veren bir çözüm merkezi olmak amacıyla yola çıktığını belirten Cevdet Erdöl, “Bizi bu kıymetli göreve layık gören, destekleyen ve tebrik eden herkese şükranlarımı sunuyorum. Yeni dönemde üniversite, sanayi, kamu ve sivil toplum birlikteliğini daha da arttırarak Sayın Cumhurbaşkanımızın 2023 hedefleri 2053, 2071 vizyonlarının inşasında elimizi taşın altına koyacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle her geçen gün, her geçen yıl daha da güçlenen, daha da büyüyen ve daha da zenginleşen bir Türkiye olarak inançla, güvenle, kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem