Çetin Emeç'in piyanist kızı davalık oldu!

Emeç'in evinde 7 yıl sigortasız ve izinsiz çalıştığını iddia eden Baş, işten çıkarılınca tazminatını ve fazla mesai ücretini alabilmek için dava açtı. İstanbul İş Mahkemesi'ne avukatı aracılığıyla dava açan Baş'ın dilekçesine göre; Baş 10 yıl önce Emeç'in

Çetin Emeç'in piyanist kızı davalık oldu!

Emeç'in evinde 7 yıl sigortasız ve izinsiz çalıştığını iddia eden Baş, işten çıkarılınca tazminatını ve fazla mesai ücretini alabilmek için dava açtı. İstanbul İş Mahkemesi'ne avukatı aracılığıyla dava açan Baş'ın dilekçesine göre; Baş 10 yıl önce Emeç'in ev işlerini yapmak ve çocuğunu okula getirip götürmek için hizmetli olarak işe başladı.

 

Baş, haftada 4 gün Emeç'in evinde, bir gün de annesi Bilge Emeç'in evinde çalışıyordu. Bin 800 lira maaşla günde 12 saat çalışıp, haftada iki gün de yatılı kalıyordu. 3 yıl önce mazeret gösterilmeden işten çıkartıldı.

Geçen gün görülen duruşmada Baş için Fatma Çakal ve Leyla Güllü, Emeç için de annesi Bilge Emeç tanık oldu. Anne Emeç, "Dört gün kızımın yanında bir gün de bana geliyordu. Arada sinirlenip işi bırakırdı. Temizlik işi yapardı. Fazla çalışmasının ücretini kızım ayrıca verirdi" dedi. Mahkeme, dosyayı bilirkişiye göndererek rapor aldırılması için duruşmayı erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem