Çete operasyonu: 9 gözaltı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, “Haksız ekonomik çıkar sağlamak amacıyla silahlı suç örgütü kurmak, yönetmek, örgüte üye olmak, örgüt adına suç işlemek, örgüt için

Çete operasyonu: 9 gözaltı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, “Haksız ekonomik çıkar sağlamak amacıyla silahlı suç örgütü kurmak, yönetmek, örgüte üye olmak, örgüt adına suç işlemek, örgüt içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek'' suçlamasıyla Ankara, İstanbul ve İzmir’de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

Zanlıların üzerinde ve evlerinde yapılan aramalarda, 8 gram Hint keneviri, elektro şok cihazı, 1 adet tabanca, şarjör, 2 adet av tüfeği ve bu tüfeğe ait fişek ile çok sayıda çek, muhtelif belge ve dokümanlar ele geçirildi.

Açıklamada, yakalanan şüphelilerin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem