Çete lideri polislerin kucağında

Adana'da 3'ü çocuk 6 kişilik hırsızlık çetesi çökertilirken, çetenin kemik erimesi sonucu belden aşağısı özürlü olan lideri 18 yaşındaki Fırat A. polislerin kucağında adliyeye götürüldü.Çukurova İlçesi Mahfesığmaz ve Güzelyalı Mahallesi'nde 12 Kasım'da 5

Çete lideri polislerin kucağında

Adana'da 3'ü çocuk 6 kişilik hırsızlık çetesi çökertilirken, çetenin kemik erimesi sonucu belden aşağısı özürlü olan lideri 18 yaşındaki Fırat A. polislerin kucağında adliyeye götürüldü.

Çukurova İlçesi Mahfesığmaz ve Güzelyalı Mahallesi'nde 12 Kasım'da 5 ayrı işyerinden bilgisayar, fotoğraf makinesi ve kasalardaki yüklü miktarda para çalındı. İşyeri sahiplerinin başvurusu üzerine Hırsızlık Bürosu ekipleri, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonunda hırsızlık olaylarını belden aşağısı özürlü Fırat A.'nın kurduğu çetenin gerçekleştirdiği belirlendi.

DOKTORA ARKADAŞININ SIRTINDA GİTTİ
Şafak vakti eş zamanlı yapılan operasyonla çete lideri Fırat A. ile birlikte 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Kemik erimesi yüzünden bir yıldır belden aşağısı özürlü olan çete lideri Fırat A., doktor kontrolüne çete üyelerinden birinin sırtında götürüldü.

ADLİYEYE POLİSLERİN KUCAĞINDA
Yapılan sorgulamanın ardından hırsızlar adliyeye sevkedildi. Çete liderini, Emniyet Müdürlüğü'nden iki polis memuru bacaklarından tutup kucaklarına alarak çıkartıp polis aracına bindirdi. Adliyeye götürüldüğünde de Fırat A. yine polislerin kucağında suçüstü savcılığına çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem