Cenazeye hazırlanırken dirildi!

İngiltire'de trafik kazası geçirdikten sonra komaya giren çocuk mücizevi bir şekilde hayata döndü.İngiltere'de trafik kazası geçirdikten sonra komaya 22 yaşındaki Aaron Denham isimli genç, mucizevi bir şekilde hayata yeniden döndü.Ailesinin cenaze işlemle

Cenazeye hazırlanırken dirildi!

İngiltire'de trafik kazası geçirdikten sonra komaya giren çocuk mücizevi bir şekilde hayata döndü.

İngiltere'de trafik kazası geçirdikten sonra komaya 22 yaşındaki Aaron Denham isimli genç, mucizevi bir şekilde hayata yeniden döndü.

Ailesinin cenaze işlemlerini başlattığı sırada komadan çıkan Aaron, uzun zamandan beri yatakta hareketsiz bir şekilde yatıyordu.

Vücudunda birçok kemik kırılan ve akciğeri de kaza sırasında delinen Denham, yaşam destek ünitesine bağlı yaşıyordu.

Doktorların ümidi kesmesi üzerine yaşam destek ünitesinin fişi çekileceği günlerde gözlerini açan ve birkaç ay sonra da tek başına yürümeye başlayan Aaron Debham, bir mücizeyi gerçekleştirdi.

Oğlunun cenaze töreninde hangi şarkının çalınacağına bile karar verdiklerini söyleyen gencin annesi, "Ona en güzel vedayı nasıl yapabileceğimizi bile düşündük günlerce. Ama tanrı biliyor ki her an dua ettim. Tanrıya şükürler olsun oğlumu bana geri verdi" dedi.

Olağanüstü bir azimle hayata tutunan ve tek başına yürüyebilen Denham hastanede özel tedavi altında.

Doktorların "İyileşmesi mucize" dediği 22 yaşındaki Aaron Denham'ın şuan sağlık durumunun gayet iyi olduğu ve gün geçtikçe hızla iyileştiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem