Cemaatten Valiye veda programı

 Adana'ya atanan Vali Mustafa Büyük için Orhan Cami'nin görevlileri ve cemaati tarafından sabah namazının ardından veda programı düzenlendi. Sabah ezanının okunmasıyla camiye gelen Büyük ve vatandaşlar, namaz öncesi Kur'an-ı  Kerim tilavetini dinledi. Dah

Cemaatten Valiye veda programı
 Adana'ya atanan Vali Mustafa Büyük için Orhan Cami'nin görevlileri ve cemaati tarafından sabah namazının ardından veda programı düzenlendi.
 
Sabah ezanının okunmasıyla camiye gelen Büyük ve vatandaşlar, namaz öncesi Kur'an-ı  Kerim tilavetini dinledi. Daha sonra sabah namazını kılan cemaat, Orhan Cami İmam Hatibi Mustafa Aydın'ın hazırladığı veda sohbeti sonrası kahvaltıya geçti. 
 
Cami cemaatiyle aynı masada kahvaltı yapan Büyük, helallik istedi. 
 
Büyük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 yıl görev yaptığı Sakarya'da önemli hizmetler yapmaya çalıştığını söyledi. 
 
Vatandaşlarla olmaya gayret ettiklerini vurgulayan Büyük, "Beni en çok duygulandıran konulardan birisi, sabah namazından sonra Orhan Cami görevlileri ve cemaatinin valilerini farklı şekilde uğurlama talebinde bulunmaları oldu. Allah'a şükür, burada devlet-millet kaynaşmasının güzel örneklerinden birisi icra ediliyor" şeklinde konuştu.
 
Huzurlu görev yapma imkanı verdikleri için Sakaryalılara teşekkür eden Büyük, şunları dile getirdi: 
 
"Bu şehirdeki insanlar, uğurlarken de muhabbet, sevgi, coşku ve gönülleriyle uğurluyor. Gönül muhabbeti içindeki uğurlamadan mütehassıs olmamak mümkün değil. Herkese teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı hizmetleri bundan sonra gittiğimiz yerde yapmaya çalışırız."
 
Cemaatle hatıra fotoğrafı çektiren Büyük, daha sonra camiden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem