'Cemaat imamı' Yargıtay'a ulaştı

"Önemli bir holdingin başında bulunan kişi hakkında, mahkumiyetle sonuçlanan dosya Yargıtay’a gelmiş. Burada ’Cemaat’in imamı’ diye nitelendirilen kişi, dosyayla ilgili ne karar verilmesi gerektiğini Pensilvanya’ya göndermiş"AK Parti Genel Başkan Yardımcı

'Cemaat imamı' Yargıtay'a ulaştı

"Önemli bir holdingin başında bulunan kişi hakkında, mahkumiyetle sonuçlanan dosya Yargıtay’a gelmiş. Burada ’Cemaat’in imamı’ diye nitelendirilen kişi, dosyayla ilgili ne karar verilmesi gerektiğini Pensilvanya’ya göndermiş"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in, 17 Aralı operasyonu sonrası ortaya attığı bu iddiayla ilgili, Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV), Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundmuştu.

Başsavcılık, YARSAV’ın suç duyurusuyla ilgili görevsizlik kararı verip dosyayı Yargıtay 1’inci Başkanlık Kurulu’na gönderirken, Yargıtay da harekete geçmiş ve 6 Ocak’ta Mehmet Ali Şahin’e bir yazı göndererek, elindeki bilgi ve belgeleri istemişti.

Şahin de aynı gün yaptığı açıklamada, “Bildiklerimi önümüzdeki hafta yazıyla Yargıtay Başkanlığımıza takdim edeceğim” demişti.

Hürriyet'ten Turan Yılmaz'ın haberine göre, Şahin dün, Yargıtay’daki ‘Cemaat imamı’nın ismi ile elindeki bilgileri gizli damgalı bir zarfla Yargıtay Başkanlığı’na iletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler