Cem Yılmaz'ın yeni oyuncağı

Ünlü komedyen, bu kez 2013 model bir Bentley otomobil kullanıyor. Yılmaz’ın 1 milyon TL'den değerli turuncu renkli Continental GT Speed model Bentley'i, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.BİR GALERİYLE İŞBİRLİĞİ YAPMIŞCem Yılmaz’ın otomobil merakı artı

Cem Yılmaz'ın yeni oyuncağı

Ünlü komedyen, bu kez 2013 model bir Bentley otomobil kullanıyor. Yılmaz’ın 1 milyon TL'den değerli turuncu renkli Continental GT Speed model Bentley'i, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

BİR GALERİYLE İŞBİRLİĞİ YAPMIŞ

Cem Yılmaz’ın otomobil merakı artık akıllı bir yatırım hamlesine de dönüştü. Basının  haberine göre, Cem Yılmaz artık otomobil işinden kar etmeye başladı. İstanbul Etiler’deki bir otomobil galerisine 1 milyon dolar yatırdı. Bu sayede galeriden istediği otomobili alıp kullanıyor. Bir süre kullanıp iade ediyor. Bıraktığı otolar da vitrinde “Cem Yılmaz’ın otomobili” reklamıyla kolayca alıcı buluyor.

 

24817676.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler