| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 10 Ağustos 2015 23:36

Çelik: Nihai değerlendirme!

Başbakan Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun 4 saat süren görüşmelerin ardından Ömer Çelik'ten açıklama geldi.   Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle;     Türkiye'yi hükümetsiz bırakmama sorumluluğu içerisinde her iki genel başkan en geniş yelpazede

Başbakan Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun 4 saat süren görüşmelerin ardından Ömer Çelik'ten açıklama geldi.
 
Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle;
 
 
Türkiye'yi hükümetsiz bırakmama sorumluluğu içerisinde her iki genel başkan en geniş yelpazede çeşitli değerlendirmelerde bulundular. Bu bir ilk, memnuniyet duyuyoruz.
 
Gelinen noktada, bu gün itibariyle bu görüşme henüz sonuç alınmamıştır. Önümüzdeki perşembe veya cuma günü nihai değerlendirme için sayın genel başkanlar tekrar görüşecekler. Koalisyon olacak mı, olmayacak mı Perşembe-Cuma ortaya çıkacak.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!