Çavuşoğlu ile Spor Özel / Canlı yayın

Okul Spoları Fedarasyon Başkanı Ayhan Pala Haber61 TV'de canlı olarak yayınlanacak Spor Özel programında çok özel bilgiler aktaracak.Orhan Çavuşoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Spor Özel programının diğer konuğu ise İhlas Haber Ajansı muhabiri Gökmen Şahin ola

Çavuşoğlu ile Spor Özel / Canlı yayın

Okul Spoları Fedarasyon Başkanı Ayhan Pala Haber61 TV'de canlı olarak yayınlanacak Spor Özel programında çok özel bilgiler aktaracak.

Orhan Çavuşoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Spor Özel programının diğer konuğu ise İhlas Haber Ajansı muhabiri Gökmen Şahin olacak.

Saat 13:30'da başlayacak olan Spor Özel'de  Fedarasyon Başkanı Pala 20-28 Haziran 2014 tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak olan okullar arası dünya hentbol şampiyonası ile igili önemli bilgiler aktaracak.

Başkan Pala ayrıca 2016'da Trabzon'da yapılması çalışılan okullar arası dünya şampiyonası ile ilgili de soruları cevaplayacak.

PROGRAMI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler