| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 09 Kasım 2012 14:38 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 15:42

Çatışmalar hala devam ediyor

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine komşu olan Suriye’nin Rasulayn ilçesinde Esad güçleri ile muhalif güçleri arasındaki çatışmalar sürüyor.Çatışma esnasında atılan bir kurşun Ceylanpınar ilçe merkezindeki bir vatandaşın otomobilinin ön camına saplandı. Es

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine komşu olan Suriye’nin Rasulayn ilçesinde Esad güçleri ile muhalif güçleri arasındaki çatışmalar sürüyor.

Çatışma esnasında atılan bir kurşun Ceylanpınar ilçe merkezindeki bir vatandaşın otomobilinin ön camına saplandı. Esad ve muhalif güçler arasındaki çatışmada atılan kurşunlardan 3 Türk vatandaşının yaralanmasının ardından atılan bir kurşunun park halindeki otomobilin ön camına saplandığı belirlendi. Görgü tanıkları, otomobilin ön camına kurşun isabet ettiğini bildirdi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!